Produse

Uneltele adecvate determina succesul proiectului si cat va dura pana la implementarea lui. Am folosit tot felul de tehnologii pentru a realiza proiecte de succes fie ca sunt proiecte traditionale Windows desktop, aplicatii web sau aplicatii mobile. Pentru a acoperii toata plaja de cerinte punem la dispozitie clientilor nostrii diferite solutii tehnice si o arhitectura moderna.

In dezvoltarea proiectelor noastre folosim propriile solutii dar si produse software ale partenerilor nostrii pentru care oferim si licente.

1 hunter

hunter sim­pli­fi­ca si au­tom­a­tizeaza pro­ce­se­le de busi­ness din­tre par­tic­i­pan­tii la un proiect de re­crutare sau in man­age­men­tul per­son­alu­lui

Mai mult

2 Lichidator

Solutia „Lichida­tor” respecta procedura prevazuta de Legea 85/2006 privind procedura insolventei si procedura prevazuta de Legea 31/1990 privind societatile comerciale.

Mai mult

2 Visual WebGui

Visual WebGui este o platforma "Rich Internet Application (RIA)" de la Gizmox, originala din Israel, pentru care fecher are exclusivitate in Germania si Austria. 

Mai mult