Parteneri

Microsoft
microsoft
fecher este Microsoft Gold Certified Partner: folosim cele mai noi tehnologii Microsoft pentru a dezvolta aplicatii software up-to-date. In mod special cind se realizeaza migrarea din limbajul Sal si baza de date SQLBase de la GUPTA in timpul “The Porting Project”, SQL Server si Visual Studio constituie o parte integranta a acestui proiect.
fecher este si Microsoft nxt-Delivery Partner. Campania nxt. de la Microsoft sprijina Solution providers in multe moduri cind migreaza spre platforma Microsoft. Cu “The Porting Project” fecher ofera o solutie completa de migrare pentru ISV’s, care doresc sa schimbe mediul de dezvoltare de la Team Developer/SQLWindows si SQLBase la platforma .NET.

Ice Tea Group
iceteagroup
fecher este Premium Porting Partner pentru Iceteagroup si datorita acestui fapt are exclusivitate in Germania, Austria, Elvetia, Liechtenstein si Romania. Din 2005 fecher a portat numeroase proiecte din 4GL Team Developer/SQLWindows in Microsoft .NET. De asemenea pentru ca fecher este distribution Partener, toate produsele de la Ice Tea Group sint folosite in solutiile noastre. Pe linga aceste produse, sinteti binevenit sa beneficiati si de training si asistenta pentru acestea.

Oracle
oracle
fecher a dezvoltat de asemenea si un bogat know-how pentru baze de date Oracle de foarte multi ani. Ca Oracle Partner oferim preturi competitive pentru produsele Oracle.