Despre fecher

fecher ofera suport pentru clientii sai de 20 de ani in domenii precum consultanta, dezvoltare software si servicii. Deasemenea echipa fecher ofera instrumente soft specializate pentru crearea de functionalitati noi sau migrarea aplicatiilor existente spre tehnologiile viitoare. Printr-un cuprinzator transfer de know-how, echipa fecher garanteaza astfel succesul proiectelor. Pe linga sediul central din Germania (langa Frankfurt), fecher are filiale si echipe de development in Berlin, Paderborn si Munchen, precum si in Austria/Viena, Elvetia/Zurich, Romania/Oradea si USA/Washington D.C.

Domenii de competenta

Dezvoltarea business aplicatiilor de baze de date este unul dintre principalele noastre domenii de competenta. La inceput, fecher a fost partener premium pentru Gupta, prin urmare accentul s-a pus pe SQLBase si respectiv SQLWindows sau Team Developer ca platforma de dezvoltare asociata. Astazi, fecher beneficiaza de specialisti pentru toate bazele de date moderne precum SQL Server, Oracle, Informix, Sybase, DB2, PostgreSQL sau Cache.

Fecher are know-how-ul necesar si respectiv instrumentele soft pentru migrarea aplicatiilor business complexe bazate pe GUPTA SQLBase si Team Developer inspre Microsoft.NET. Structura aplicatiei din punct de vedere al codului ramane intacta ceea ce face ca mentenanta aplicatiei sa fie realizata fara probeleme.

65% din intregul cost in dezvoltarea software are loc in etapele de exploatare si mentenanta. Unul dintre costurile semnificative in aceste etape este testingul pentru functionalitate. In schimb, o strategie de test customizata permite detectarea timpurie a problemelor iar acest lucru contribuie la evitarea unor costuri mari. Specialistii de la fecher vor efectua independent o analiza cost/beneficiu si in mod independent va sfatuiesc daca si cind dezvoltarea unor instrumente soft pentru testarea automatizata este benefica sau nu.

Dovada ca fecher intelege cu adevarat dezvoltarea aplicatiilor complexe de baze de date, este demonstrata de solutia "hunter". "hunter" este una dintre solutiile de top de recrutare de personal dedicate firmelor de consultanta HR, cercetare si Human Resources Management din Europa, cu mult peste 1000 de clienti. Cercul de utilizatori se extinde de la consultantii individuali pina la corporatiile internationale care folosesc "hunter" in mai multe tari.